Mere end 20 års erfaring som massør og specialist i stress, sorg og traumer

Siden 1997 har jeg drevet virksomhed, både i partnerskab med andre og i form af egen selvstændig virksomhed. Udover at have været primusmotor på flere sundhedsprojekter til virksomheder, og mit daglige arbejde som massørspecialist og Spirituel coach, afholder jeg også uddannelser i min egen metode; Touch, Release & Reconnect.

Med over 25.000 sessions bag mig har jeg trænet mig til at blive specialist i at løsne op for den fysiske og psykiske stress, der udvikles i dig og omkring din nakke og din rygsøjle når du har været udsat for traumer og fysisk og psykisk overbelastning. Jeg har udover det en unik spirituel evne til at forbinde dig med din ultimative indre ro, som igen gør det muligt for dig at være og gøre fra dit største potentiale i dig selv. Det er et usynligt og vidunderligt sted som kun du mærker på din helt særlige måde og den ekstra ordinære tilstand vil føre dig til ekstra ordinære impulser, ideer og bare et utroligt tilpas indre sted at udvikle fra.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med en klar strategi, så de ved hvordan de styrer deres tanker og følelser for at opnå det, de har brug for og ønsker mere af i livet. Min spirituelle Coaching handler om at få det som virker mest sandt for dig frem i dig, så du præcist og disciplineret igen kan bruge dit skønne drive til at komme videre.

Jeg er drevet af en stor nysgerrighed på hvorfra og hvordan vi mennesker kan mærke retning, mening og glæde fra vores indre oprigtige og sande energi. Denne grundlæggende evne til at føle meningsfuldhed fra vores indre, er vores stærkeste katalysator til enhver form for vækst.

Et ‘ikke’-ønske leder dig til det du ønsker – altid…

Mette Wassinger