Mette, There are energy around you that carry the sweetest energy of life and nature, releasing beauty, grace and love all around you. I am so gratefull for the online sessions with you. As I am listening to them again I get so much more higher awareness as I desolve my blockings to create my visions. You knew the journey before I did.

Dominique, entrepeneur
Oregon, USA

Jeg fandt Mette via en podcast og blev nysgerrig på, at hendes sessioner var en kombination af samtale samt guided meditation og healende musik med fokus på healing af nervesystemet. Jeg var i en periode af mit liv, hvor jeg kunne mærke og vidste, at der skulle ske nogle større forandringer, men ikke helt afklaret med, hvad og hvordan.

Hver session (virtuelt) startede med en samtale om, hvor jeg var henne af og coaching i denne forbindelse, og derefter var det guided meditation/healing med musik, og hvor Mette undervejs fortalte, hvad hun oplevede. Til afslutning trak Mette et kort, som hver gang passede perfekt ind i det sessionen havde drejet sig om.

Under hver session oplevede jeg, at jeg landede mere i mig selv og blev mere afslappet, tilpas og oplivet. Jeg var ofte lidt træt og evt. trist, før en session startede.

I perioden med sessionerne oplevede jeg også, at jeg generelt fik mere klarhed og fandt mere ind til mig selv og følte mere tydeligt, hvor jeg var på vej hen, og hvad jeg skulle. Derudover oplevede jeg også mere mod og mindre angst, bl.a. har jeg altid været utryg ved at køre bil, men den utryghed er blevet meget meget mindre, nærmest forsvundet.

Så jeg havde nogle udviklende og spændende sessioner med Mette, som er meget kærlig,indsigtsfuld og engageret.

I taknemmelighed

Agnete

Mette tak for dine sessioner med mig både fysisk som online. Jeg føler mig så forløst og kan endelig mærke jeg er noget stort værd. Jeg er ikke længere bange for at der skal ske noget, min angst er væk. Nu tør jeg være med mine følelser og endnu bedre ser jeg livet fra et helt nyt perspektiv. Som at have formet et helt nyt menneske.

Kjesten Linnea

Jeg fik konstateret en uhelbredelig sygdom marts 2020, som naturligvis påvirkede mit livsmod og livskvalitet. Vidste ikke hvilken tidshorisont jeg havde, da prognoserne for sygdommen er korte!
Ved et tilfælde fik jeg i nov. 2020 anbefalet massør og nervespecialist Mette April Wassinger. Jeg har siden da haft 2-3 el. 4 sessions om måneden hos Mette. Mettes behandlingsmetode gennem nevesystemet som Mette yder mig, giver mig en uendelige dejlig indre ro og afslappethed, samtidig med at mærker at jeg føler jeg igen og igen er så tilpas i mig selv. Jeg får gode råd om kost/kosttilskud for at styrke min krops immunitet. Gode snakke om holdninger og væremåde til min ydre verden for at skabe ro i mit sind. Jeg har ændret mentale livsmønstre som Mette mestrer at gøre helt klart for mig så jeg endnu bedre kan respondere på livet som jeg virkelig selv er med sunde grænser og authensitet. Jeg føler disse sessions giver mig energi, mod og livsgnist!  Mette du har vist hvorfor taknemmelighed er så vigtig for det gode liv og mit velbefindende.

Inge Luplau Pergi. 

Jeg kom til Mette (virtuelt) fordi jeg havde svært ved at finde ind til hvem jeg var. Jeg sagde næsten ikke noget til at starte med og Mette kendte nærmest instinktivt mine mønstre og træk. Det var meget overvældende, men samtidig blev jeg ramt af en lettelse, fordi jeg blev forstået og fordi hun vidste hvem jeg var selvom jeg ikke selv gjorde det og derfor måtte jeg jo også selv kunne komme til at kende mig selv. Jeg overgav mig til hendes utrolige instinkter og var tryg i hendes hænder. Hun gav mig råd og ting jeg kunne arbejde med og som hun beskrev det, gik jeg fra at være præget af en sørgerlighed til at være ren lys og kærlighed og jeg kunne virkelig mærke det i min krop og sjæl de efterfølgende dage. Hun kan virkelig noget!
Mine varmeste anbefalinger.

Christina Rasmussen, 27 år.

Tak for hjælpen. Jeg startede med at have et specifikt ønske om at kunne få hjælp til den Tinnitus jeg havde som senfølge af Covid-19. Det fik du hurtigt skruet ned for, så det blev tåleligt for mig at være tilstede i min familie og på job.

Og som følge af de behandlinger jeg har haft hos dig er der kommet yderligere positive virkninger.

Jeg har (gen)fundet en ro i mig selv, som især er kommet mig og min familie til gavn og ikke mindst alle de unge og deres familier som jeg arbejder med hver dag.

Ved at have fundet den ro igen, er mine sanser blevet skærpet og min passion for mit job kommet fuldt tilbage og jeg kaster mig igen udover min comfortzone på den mest meningsfulde måde.

Fysisk har jeg også oplevet en klar forandring og forbedring. Der er kommet mere flexibilitet tilbage i min krop. Især i min ryg som jeg troede jeg skulle lære at leve med den bare blev stivere med årene. Den flexibilitet gør at jeg ikke længere er så bange for at den skal “sætte” sig som de foregående 20 år, med efterfølgende sygedage.

Så jeg har altså fået meget mere end det jeg oprindeligt henvendte mig for hos dig og min livskvalitet er forbedret og derfor kan jeg på det varmeste anbefale dig til andre.

Mvh. Johnny Thomsen, pædagog

Jeg får psykisk og fysisk energi healing hos Mette. Skal have en ny hofte og knæ som smerter en del og healingen eller overførsel af høj energi hjælper mig kolossalt. Mette går psykisk ind i min krop og forløser gl traumer. Da jeg på et tidspunkt var ved at miste livsmodet, genvandt jeg igen min indre glæde efter bare en session igen.

Jeg er Mette meget taknemmelig for hendes altid hjælp og livsmod ❤

Kjesten Linnea lisberg 82 år.

Mette har en særlig energi, et kærligt og engageret nærvær – og så er hendes behandlinger meget nærende og afslappet. Et boost til krop og sjæl.

Kisser Paludan

Mette skal have mine varmeste anbefalinger. På kun få seancer har hun hjulpet mig på plads med nye måder at være i verden på- i en kærlig,nærværende og meget tryg atmosfære. Hendes behandlinger på briksen har løsnet op for spændinger på dybeste niviau, og wauw, virkningen er enorm.

Christina 50 år.

Mette TAK. Jeg har har fået hjælp af dig gennem flere år nu. Til at få renset mit sind og mine indre organer. Idag er jeg virkelig bare mig. Fri og glad. Jeg er noget værd, og som du minder mig ofte om, hvor fantastisk stolt du er af mig da jeg er et bevis på at vi altid, uanset alder kan opnå at se vores verden fra et helt roligt, kærligt og nyt sted trods de dybe ting der sker i livet.

Kjesten Linnea 84 år.

Mette, Thank you so much. To be with you in online sessions are incredible. You simply manage to look right to the root and  so clearly for me to finally change some patterns, to attract the same kind of relationship and that I couldnt seem to change for real. By the way you brought so much that I was unconsciuos about, and that was blocking me to the surface for it to be desolved.

Melissa 38 years, California.

Testimonials

What an amazing experience in just a few sessions an incredibel change. She released a lot of things from the past, especially from early childhood yhat I wasn’t even aware of and thus probably wouldn’t change otherwise. I always unconciosly lowered my energy to “fit in” . but since a week I can consciously raise my energy. Released the shadow and am more than ready to stand in the light and attract the abundance in every part of my life. Kind Regards,

My experience with Mette was incredible. 2 days after our very first meeting things in my life began to improve drastically.! She removed a tremendeos block that had held me back all my life- due to a trauma. Everything she “saw” was perfectly in line with events in my life. My life has continued to progress in amazing ways because of the miracles that have come as a results of my time working with Mette.

Mette was such a pleasure to work with. She came into my life at the perfect time I needed assistance and helped me work through things I wasn’t even consciously aware of. I appreciate the sessions we had together and the contribution she has made on my healing journey. I am truly gratefull, thank you Mette. Sending you so much light and love.

Mette, I want to share my gratitude once more as being with you, that left a wonderfull and a hugde mark on my path. Mette is so kind generous and elevated me to a new mind. Even today I was able to tap into her energy and felt the immense speed of my own energy. It was humbling and I saw and felt things I never had seen or felt before. Thank you and lots of love.

I have been working on my energy meditation by Dr. Joe Dispenza which I learned from his videos and Itune recordings. And the energy always felt stuck around my solar plexus. So when he announced the retreats in Europe I immediately booked them. But thanks to Covid, I had to cancel them all.

I was very disappointed that I could not get through the solar plexus for a long time. A few months later, I met Mette April Wassinger through a friend´s introduction. We had a few sessions over Zoom and I followed her recordings since and now I feel the energy is moving through all the energy centers. Unlike the retreats where loads of people are, I get the full attention of Mette too.

Now I know that I was meant to meet and work with Mette instead of going to Dr.Joe´s retreat. I am very Grateful.

Annette Draper, Oregon USA

Jeg anbefaler Mettes ekspertise og finføling, som går spot-on på mine smerter og spændinger. Jeg er et løsningsorienteret menneske, der analyserer meget og det er også det jeg lever af. Men Mette har lært mig at få mig ud af hovedet, så jeg bedre kan føle min indre ro. Også sover jeg super godt efter en session.

 Birgitte 49 år

Mette har hjulpet mig med at tro på den jeg virkelig er bedst. Når jeg efter en høj-performance som Gastronom ofte oplever at falde i et følelsesmæssigt “hul”, hvor jeg pludselig er så træt og ikke kan holde den gode energi. Hun løsner mit nervesystem opad hele ryggen og i nakken er det som at komme hjem til mig selv igen.

Thorsten 43 år

Jeg kommer i Mettes klinik, fordi jeg bliver fyldt op til overskud igen. Jeg mærker, at jeg tenderer til udmattelse af mit eget store drive og engagement i mit arbejde. Jeg er ofte presset til det yderste i en for lang periode, og til sidst kommer mine ideer og gode impulser ikke så nemt som de kan efter sessioner hos Mette. Jeg anbefaler hendes høje ekspertise og professionelle måde at være på, til dem som også har brug for og er glad for at kunne holde sit drive.

Søren 52 år

Da jeg tog kontakt til Mettes, var nogen af de symptomer jeg havde ondt i lænden, tankemylder og sov dårligt om natten. Da jeg trådte ind ad døren første gang til Mettes klinik, blev jeg mødt med en dejlig varm, nærværende og givende modtagelse. Mette har formået på bare tre behandlinger at få mig til at lyse op i min krop og sjæl på den mest fantastiske måde, den energi, samt mod på livet, jeg har opnået efter at have mødt Mette og hendes ganske unikke måde at arbejde på, anbefaler jeg dybt inde fra mit hjerte. Tak for dig Mette.

 Tina 53 år

Jeg giver hermed Mette April Wassinger min bedste anbefaling. Når jeg møder ind hos Mette, møder jeg en professionel,nærværende og positiv spirituel coach,healer og massør. Jeg er kommet hos Mette, gennem de sidste 10 år. Hun har hjulpet mig gennem personlige blokeringer, med sin dybdegående healing og præcise nerve forløsning, ligeledes har Mette givet mig styrken til at ” rejse” mig efter rygoperation. Det særlige er det” sweet spot”, hvor jeg ender i fuldstændig indre ro til at kunne performe klarere igen.

Altid en helt fantastisk og effektiv oplevelse. Har du brug for at gøre noget godt for dig selv, så prøv Mette.

Mette E.

Mette, jeg har kun været hos dig 2 gange og jeg startede med at føle mig nervøs og indadvendt i livet og nu allerede er jeg mere rolig og har kunnet fremlægge uden nervøsitet i skolen.

Mikkel 13 år, Nyk.f

Jeg har oplevet Mette meget kompetent og engageret i at få løst de spændinger der har været til stede i mig,både fysisk, følelsesmæssigt og energetisk. Mette har skabt et flot match af teknikker og indsigter,som både kan forløse via fokus på både krop,sind og ånd. Jeg har haft et længere forløb og igen senere ved ny problematik, valgt at tage nogle enkelt sessioner da jeg havde brug for det. Der er blevet grint og grædt hos Mette og jeg har følt mig svævende af lettelse når de indre spændinger og overbevisninger gav slip. Og jeg fik genskabt forbindelsen med min indre blide livsenergi. Jeg har kunnet fortælle Mette hvad jeg, kunne mærke jeg havde brug for, om jeg havde brug for mere massage end samtaledelen eller omvendt.

Mette Arbejder meget præcist, skarpt og nærværende end den almindelig massør og coach, da de dybere lag i os kommer med, på en en mild og opløftende facon. Det kan jeg kun anbefale, at opleve og lade dig opløfte af.

C. Ascher

Mette du skal have et stort taknemmeligt tak, uden dig havde jeg stadig masser af problemer med ryg og nakke, du er den eneste jeg har mødt der har kunnet fjerne gener samt forklaret mig hvad jeg selv skulle og jeg er blevet inspireret til at kunne håndtere de seje træk i livet.

Villy Rønn

Mette får mine varmeste anbefalinger. Mette har en yderst professionel tilgang til hele mennesket med hensyn til både krop og sjæl. Allerede efter min første behandling hos Mette kom jeg mere i balance med en mere fri vejrtrækning og jeg kunne høre flere nuancer i lyde. Efter flere behandlinger sker der stille og roligt forandringer i både min krop og mit mind-set. Det er en dejlig rejse som jeg er starte sammen med Mette.

Hanne, 55 år

Når jeg ligger her i dine hænder Mette, så falder jeg først ind i en anden verden og så falder jeg derfra ind i kroppen og når man har gjort en mission der, falder man ind i en anden ny verden, en god verden. Og der er det nemmere at være mig.

Lærke L. 7 år

Jeg kom til Mette på grund af smerter i ryg og bryst – på en anbefaling af min chef. Det er det bedste jeg har gjort og stadig gør. Mette fandt hurtigt årsagen til smerterne som viste sig at være nerveindklemning, og efter nogle gange massage – meget forsigtigt i starten – fik hun langsomt men sikkert det på plads. Mette er ekspert i nerver der smerter. I dag kommer jeg stadig hos Mette og nyder specielt den sidste del af timen, hvor hun masserer min hjerne – det er som at flyve væk på en sky. Jeg glemmer alt og blunder – også selvom jeg prøver at holde mig vågen, så sker det alligevel – så jeg har nu accepteret at give slip og bare nyde Mettes magiske hænder.

Lisa Hendriksen

Mette jeg kom hos dig fordi jeg havde det med at vende alting indad og havde det svært med at fremlægge i skolen og reagerede for vildt på når noget føltes uretfærdigt. Men idag Mette føler jeg mig ligesom mere sikker i mig selv, jeg slapper af når jeg skal fremlægge og det er blevet nemmere at være mig indeni.

Pelle 12 år

Jeg er tilset af diverse læger, fysioterapeuter, kiropraktorer og et utal af massører. Der er kun EN, der hver gang rammer plet. Kun EN som kan løsne mig op og bearbejde min krop, så jeg kan holde den ud. Det er Mette Wassinger. Mette er den der reder mig hver gang. Hvis du er mentalt klar på at få det bedre fysisk og psykisk så få behandling hos Mette. Du vil ikke længere skulle ud og finde en der er dygtig nok i junglen af behandlere. Den dygtigste er her, det er Mette Wassinger. Kærlig hilsen, klient igennem de sidste 10 år

Marie Sinding

Midt i min livskrise med alvorlig sygdom og skilsmisse fik jeg kontakt til Mette, som med stor empati og professionelt engagement viste mig vejen til et positivt livssyn ved hjælp af enkle og brugbare værktøjer. TAK Mette – du er fantastisk. ♥️

Dorte Steffensen

Mette har en helt fantastisk evne til at formidle og et kæmpe erfaringsgrundlag at trække på. Hun er virkelig empatisk og har øje for patientens individuelle særpræg. Med sin diskrethed er Mette i stand til, ikke kun at sætte sit præg på huden, men således at komme ind under den. Over en kortere eller længere periode bliver man nænsomt ført igennem et forløb hvor man bryder sine dårlige vaner og tanker, man bliver mere effektiv samt handlekraftig og man føler hurtigt en slags ny, og måske for andre også glemt, hverdagsglæde. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem og derfor formåede, at åbne mig op for en meget sød og tillidsfuld Mette, der bruger sin erfaring fra sit liv med op og nedture samt lange uddannelse. Hun mestre ikke kun massage teknikken, men indlever sig således personligt og man kan derved mærke, at hun kommer ned til roden af problemet.

Anna B

Hos Mette føler man sig altid velkommen, der er altid en varme og ro i hele hendes udstråling som smitter af på en og sætter sig fast. Hun er en engel i menneskeforklædning og hendes spirituelle antenner overser intet, hvilket er rigtig dejligt for det giver igen en ro til at man automatisk åbner sig op. Jeg kan kun give mine varmeste og kærligeste anbefalinger til dette dejlige menneske. ❤️❤️

Majken Ulbeck

I dag var jeg til behandling hos Mette. Jeg kom ind med smerter i ryg, hofte og lyske. Mettes behandling er stille og rolig og man føler sig helt tryg i de smukke omgivelser. Mette var meget hurtig tunet ind på hvilke problemer jeg havde. Da jeg var færdig med behandlingen, havde Mettes magiske hænder gjort min krop smertefri.

Maj Poder

Selvom jeg er god til at planlægge min tid og mit arbejde, så ender jeg ofte med at have virkelig mange aftaler og deadlines. De sætter sig i min kæbe og nakke som spændinger. Da jeg kom hos Mette trængte jeg mest af alt til egenomsorg, berøring og til at slappe fuldstændig af i muskler og nerver. Der var noget som blokerede sig i mig. Jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind til (andet end en super anbefaling fra min veninde). Mette løsnede alle spændinger i nervebanerne så min nakke og hoved føltes let igen. Det var vidunderligt. Og så var det min krop fortalte Mette hvad jeg havde brug for at være opmærksom på. Det var helt vilde indsigter i mit liv som Mette på ingen måde kunne vide noget om, og som jeg kun selv var halvt bevidst om. Indsigt til egenkærlighed og selvrespekt. Efter hver behandling følte jeg mig både let og klar til aktion. Det er ikke kun massage, det er også coaching og klarhed. Og det kan jeg varmt anbefale.

Gertie Mille Rundh

Efter 20 år som frisør er jeg godt slidt og derfor har jeg nu gået hos Mette i 2 år. Hun er utrolig dygtig til at læse ens krop og forklarer også på en rigtig god måde, hvordan det hele hænger sammen i kroppen. Hun løsner min nakke på en unik måde hvor jeg jeg kan mærke hun fornemmer og løsner hver en nerve, sene og muskel i små blide tryk. Det gør virkelig en kæmpe forskel. Der er ingen som Mette.

Camilla Von Würden

Et mentorforløb hos Mette har hjulpet mig til at finde indre styrke. Styrke til at sætte mit liv i perspektiv og træffe valg, som gør mig stærk og parat til at udfordre livet fremadrettet.

Stine West Bjerg

Jeg hedder Niels (Niller) er 64 år og blevet behandlet af Mette igennem 20 år. Hun har behandlet mig meget dybdegående og har lært ens krop at kende efter så mange år. Jeg har tydeligt kunne mærke de 3 gange hvor Mette har haft barsel hvor jeg er behandlet af andre. Det har bare ikke givet det samme resultat. Jeg har brugt min krop enormt meget gennem årene og har et meget højt aktivitetsniveau og noget stress med også, men det har Mette også formået at få styr på og holde nede. Hun har bla andet formået at behandle min ryg på sådan en måde at hun løsner op for en masse spændinger, så kroppen falder til ro og sådan set retter mig op igen. Denne behandling har jeg fået ca 1 gang om måneden, efterfulgt af kiropraktor samme dag som også har behandlet mig siden 1985 det har sin virkning. Ligeledes slutter Mette altid af med nakkemassage hvor man stort set svæver ovenpå en sky,og bagefter kan man bevæge hovedet ud i yderstillinger igen. 5 stjerner til hende herfra.

Niels Jensen

Jeg har gået til massage hos Mette i en lang årrække efter senfølger af Polio i 1952. Efter 2 gange brystkræft har jeg fået samtaleterapi, healing og massage, og må sige at min krop heler mere og mere efter Mette har fået styr på mine tanker til et positivt liv. Jeg kan hermed dybt og af hele mit hjerte anbefale Mette, hun meget kompetent.❤️

Ina Jørgensen

© 2022 Mette April Wassinger
Translate »