Lad dig forføre hver eneste dag og få et Kick-Ass syn på livet!

Kan du huske den følelse du havde sidst du blev godt og grundig forført? Havde du det ikke bare herligt? Ikke nok med det du følte dig herlig tilpas, så lur mig at du også så livet gennem nogle herligere øjne. Du havde nemt til en befriende latter, gjorde handlinger som drog dig langt udover din normale komfortzone, dine beslutninger føltes ikke så svære at tage, du var blidere og havde et større overskud generelt. Altså alt i alt havde du en udefinerbar ro og glæde indvendig fra,  og nogle flere pyt`er i løbet af dagen.

Du svævede og mærkede hvordan du virkelig betød noget som det menneske du er, også selv hvis nogen havde en mening om du er forkert på den. Måske blev du forført af en super lækker flirt eller forelskelse, af et barn eller et dyr der betyder alt for dig, af en passion hvor du simplethen ikke kan lade dit”drive” ligge for en stund. Uanset, så er du så meget i forførelsens energi at det summer i hele kroppen bare ved tanken om flirten, kærligheden, din passion. Denne powerfulde energi- denne summen kommer af din følelse af ligeværdighed og dit skarpe fokus.

Du havde et Kick-Ass syn på livet….i de momenter, i den periode.

Men…. forførelser kan få os drevet i en blindgyde og den powerfulde energi  fordufter!

Facts er at vi alligevel ikke ser så klart , når vi prøver at få (forelskelsen, jobbet, ideen, parforholdet, familielivet) til at matche med det vi tror, er vores længsel og ønske. Vi griber nu kun efter strå, der hvor vi får det til at fungere med lidt god vilje. Forestil dig…. Det kunne være at forelskelsen kun skulle vise sig at være en retning eller et wake up call til at tage ekstra omsorg om dit eget selvværd og provokere dig til at tænke over hvad dine egne værdier er. Det kunne være at du fortolker det at elske dit barn uendeligt højt, med alt for lidt grænser og bjørnetjenester så barnet uskyldigt for skyld for at udmatte dig. Forestil dig… Det kunne være at din super gode ide eller ønske om et bedre job, ikke er i overensstemmelse med den stemme indeni, som ikke tror du er klog nok til at udføre den og derfor kommer du til at knokle dig for hårdt frem til målet- hvis du overhovedet når det…. Dit tillærte og ofte ubevidst syn på livet står i vejen for din personlige succes.

KICK-ASS dit liv

De beslutninger du tager spiller en kæmpe rolle, i måden dit liv udfoldes på. Men de fleste af os bevæger os rundt i dagligdagen, ret så uvidende om hvor meget vores tanker styrer vores humør og handlinger gennem livet. Men heldigvis er det muligt og videnskabeligt bevist, at du kan reprogrammere din hjerne til en højere bevidsthed og et perspektiv på livet der bringer muligheder fremfor begrænsninger.

For at sætte et billede på hvad din højere bevidsthed føles som om, så husk ligenu følelsen ”forført” og træk den i et åndedræt igennem hele din krop, mærk letheden, mærk at du føler dig i overensstemmelse i det sekund , du tillader dig at blive forført og vil have mere. Tænk ikke med begær til den dejlige person eller intense passion, da du blev forført, forhold dig rent til følelsen ”forført” . Hold fast lige her… det er en usynlig energi med en uvurderlig stærk power. Fordi det er herfra du vil vide , om du er i indre overensstemmelse med det du skal til at vælge?, det er her du nemmere se MAKE A U-TURN skiltet i tide når du er på vej væk, fra det som er det bedste valg for dig? Det er sådan du kan opleve  den vidunderlige summen i kroppen af at blive forført, hver eneste dag? Det er her du træner dig til at bliver den en vedvarende grundstemning i dig, så du hurtigt kan fremkalde den igen når du føler dig tabt, i tvivl, trist, udfordret og står i problemer. For at tage de store beslutninger, kræver det at du virkelig ved hvad du vil. For at vide hvad du vil kræver det at du føler dig i overensstemmelse med dit kommende valg og når du til gengæld har gjort det arbejde at være der, så kan du meget nemmere KICK-Ass dit eget livs drømme og mål.

MEDITATION

Meditation som regelmæssig træning er svaret. Du har brug for mærke din troværdighed i dig selv, brug for at føle dig betydningsfuld i livet. Når vi meditere opnår vi en indre ro, klarhed og følelsen af at tilhøre noget stort, der ikke kan skabes på andre måder. Det er ikke uden grund at mange succesfulde mennesker, udfører morgen meditation som deres redskab til klarhed, ro og indre styrke til dagens opgaver og nyskabelser. Det er en af de ypperste metoder til at føle og vide at du er en del af noget større, samtidig med at du kan fin justere om du stadig føler dig i overensstemmelse, med det som du gør eller agter at gøre i dag.

Alle vil leve fra et smukt sted, alle vil have succes med noget, alle har vi brug for dagligt at luge ud i mønstre og situationer så der ikke sker en ophobning af tarvelige følelser , udfordringer er en naturlig del af livet- spørgsmålet er hvem er du, hvordan opfører du dig og hvor stor er din egen værdi når du presses? Hvem er du når du udfolder den som du virkelig elsker at være? Denne bevidsthed opnår du kun gennem en stilhed. Du kan meditere alle steder, bare du kan mærke at dine tanker flyder i et tempo hvor der er plads til at du leger nysgerrigt med dem. En løsning kan opstå, en ny bedre vinkel på en situation opstår. Det kan være når du går i naturen, sidder stille i en stol eller sidder i kø på motorvejen.

Den helt rolige meditation uden tanker, kræver dog fordybelse og stilhed med ret ryg for at holde dig vågen. Det er her du virkelig får fornyet energi, et klart syn og en summen af at blive forført til de sande styrkende valg for dig.