Jeg kan hjælpe dig med at få et fast stabilt kundeflow med venteliste – uden at blive nedslidt.

Mette April Wassinger

Workshop for behandlere og coaches

Denne workshop henvender sig til dig, som vil være behandler med et stabilt og højt kundeflow. Det kan lade sig gøre – også uden at have så mange behandlinger, at du slider dig selv ned.

Du er:

 • Kropsterapeut
 • Massør
 • Coach
 • Behandler

Det får du på WORKSHOPPEN:

Du får masser af viden og erfaring i, hvordan man kan bygge en stabil forretning, som man rent faktisk kan leve af.

Det er alt lige fra praktiske tips til indretning og rutiner omkring klienterne, når de er i din praksis, til hvordan du kan opretholde dit eget energiniveau og hvordan du giver ud af dig selv, så dine kunder bliver så glade, at de kommer tilbage og anbefaler dig til andre. Uden at brænde ud!

Jeg er selv professionel behandler gennem mere end 20 år, og har mere end 30.000 behandlinger bag mig. Og jeg ved af erfaring, at det kan lade sig gøre, at skabe en tilværelse som behandler med både succes og velstand.

Succes som behandler er i lige så høj grad et indre arbejde. At kunne mestre energi-arbejde. På workshoppen kommer du med på en magisk indre rejse, hvor vi går på opdagelse i, hvordan din egen energifrekvens er en ekstra dimension i dit arbejde.

.

På workshoppen vil vi arbejde med følgende temaer

 • Sådan kommer dine kunder igen og igen
 • Skab kundeflow uden, at du behøver at reklamere for dig selv.
 • Sådan kan du behandle, så du kan leve af det og samtidig holde til det selv
 • Vind kundens tillid på de første 2 minutter
 • Værdisæt dine faglige færdigheder
 • Få et godt renommé hos kunderne, så de anbefaler dig videre.
 • Inspiration til at skabe fornyelse i din klientpraksis
 • Alt tæller – hver en detalje til vedvarende succes.

Hvorfor vælge Mette April Wassinger som inspirator og underviser?

Når vi vil opnå noget bedre og skabe en forandring, kan det altid kun svare sig at gå til dem, som har gået vejen selv – hele vejen.

Jeg startede min virksomhed som massør i 1997 og allerede efter 3 mdr. var jeg fuldt booket i kalenderen. Jeg sørgede for at blive trænet af den bedste indenfor nerve forløsning på daværende tidspunkt. Dette gjorde, at jeg selv udviklede min egen behandlingsform REGAIN. En behandlingsform, som jeg lever godt af den dag i dag. Jeg har altid haft flere måneders venteliste. Og jeg har altid været god til at sende kunder videre til andre i netværket, hvilket gjorde at jeg gav kunder til mine kollegaer som også fik et stabilt kundeflow.

Jeg har igennem alle årene undervist mange behandlere, massører og terapeuter, blandt andet som medunderviser på NLP-uddannelsen.

På et tidspunkt fik jeg selv en skade og jeg måtte lukke min virksomhed helt ned. Jeg blev også alvorligt syg.

Jeg var på et tidspunkt, så ramt af sygdom og skader, at jeg mistede troen på, at jeg nogensinde kunne komme i en tilstand igen, hvor jeg kunne være behandler. Efter flere operationer gik jeg i gang med genoptræning, og jeg opdagede, at min gnist slet ikke slukket. Tværtimod. Jeg gik videre med at udvikle mit arbejde med nervesystemet. I løbet af kort tid kunne jeg se, at jeg kunne opnå endnu bedre resultater, end jeg hidtil havde oplevet og på en måde, så jeg kunne holde til det. Jeg opbyggede igen en kundekreds på den nye metode. Det betød, at jeg måtte slippe min identitet som den massør, jeg havde ry for at være. Jeg skulle opdages på ny. Det gik hurtigere end jeg kunne drømme om. Jeg havde atter opbygget et arbejdsliv som behandler med venteliste

Det kan lade sig gøre.

Skal du med?

Når vi vil opnå noget bedre og skabe en forandring, kan det altid kun svare sig at gå til dem, som har gået vejen selv – hele vejen.

Mette April Wassinger

Næste workshop

Workshoppen varer en dag og foregår i København.

Der er mulighed for at blive skrevet op til følgende datoer:

Lørdag 18.4 fra kl. 10-16

Tirsdag 28.4 fra kl. 10-16

Torsdag 14.5 fra kl. 10-16

Frokost, snack og kaffe/the er inkluderet i prisen.

Din investering i din forretning og dig selv kr. 2995.-

Indbetales på Jyske Bank 0694 294 5683976

Tilmeld dig

Translate »