Ofte vil du mærke en stor forandring allerede første gang – selv i de svære tilfælde.

Mette April Wassinger

Smerte, stress og sorg sætter sig i kroppen – men det behøver ikke være for altid

Hvilken smerte mærker du?

Har du været udsat for en ulykke: f.eks. fald på ski, fra trappen, cyklen eller hesten.

Kæmper du med nervesmerter efter operation, piskesmæld, hjernerystelser, slid, prolapser eller gigt?

Lider du af nakkesmerter, hovedpine, migræne, svimmelhed eller ondt i brystkassen?

Har du været igennem en periode med psykisk overbelastning eller stress? Er du i sorg og chok?

Der findes en normaltilstand med højt energi og velvære

Der findes en normaltilstand for dig, som er smertefri og giver en grundfølelse af velvære og energi. Hvis man er meget smerte- eller stressramt, kan det nærmest være umuligt at forestille sig. Med mere end 30.000 behandlinger bag mig kan jeg med sikkerhed sige, at det kan lade sig gøre.

Det påvirker dit nervesystem, når du har smerter eller overbelastning af din krop. Det kommer snigende, og det påvirker dig mere end du aner. For at kunne føle overskud og veltilpashed er vi 100 procent afhængigt af at have et nervesystem i balance.

Når nervesystemet er i balance føler vi os tilpasse og friske. Det er herfra vi kan præstere med optimal fokuseringsevne. Når nervesystemet er i ubalance vil det øge smerteoplevelse, træthed, ubeslutsomhed, tristhed og mange får en dyb følelse af meningsløshed. Det er en ond spiral, hvor man trækkes ned i stadig flere smerter, lavere energi og endnu tungere tanker.

Når nervesystemet bliver blokeret og ikke kan sende de optimale signaler ud til din krop, giver det smerter. Musklerne har svært ved at restituere, de sløves og bliver spændte, og kroppen begynder at trække skævt i forhold til dens naturlige holdning.

Sådan behandler jeg smerter og overbelastning

De fleste af mine klienter beskriver en oplevelse af et pres, der ikke vil give slip, på trods af almindelige muskelbehandlinger, stræk og forskellige øvelser.

Derfor skal man også være varsom med at gå til traditionel massage, træning eller kropsbehandlinger, hvis kroppen har været stresset og smerteramt i længere tid. Den vil kun kunne klare et begrænset pres før tilstanden forværres.

Derfor arbejder jeg altid med det fine nervesystem, når jeg starter et behandlingsforløb med en smerteramt klient op. Det kræver stor ekspertise, at ramme de rigtige strenge. Og det er en finmotorisk behandlingsmetode, som jeg har udviklet igennem mere end 20 år.

Du vil opleve det blidt, beroligende og ekstremt frigørende og energigivende.

Stress, migræne, sorg, chok og traume

Mette Wassinger i samtale med Nana Askov

REGAIN afstresser dit nervesystem

Med over 30.000 sessions bag mig er jeg blevet specialist i at løsne op for de spændinger og smerter, der sætter sig i din nakke og din rygsøjle, når du har været udsat for traumer og fysisk og psykisk overbelastning. Ofte forplanter spændingerne sig videre i hele kroppen. Det kan være knæet, albuen eller et hvilket som helst andet sted. Metoden er resultatet af alle mine års dedikation og forskning i hvordan nervesystemet påvirkes af overbelastning og stress. Det handler om en præcis og disciplineret måde at behandle nervesystemet på så krop og din indre energi igen kan samarbejde.

Ofte vil du mærke en stor forandring allerede første gang – selv i de svære tilfælde.

BOOK EN TID

Du kan booke direkte på tlf 21251320 eller skrive til mig, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Translate »