Jeg har udviklet REGAIN metoden. Den er unik, fordi den går i dybden med både det fysiske og det psykiske nervesystem og forbinder dig selv med din energi og du får dit naturlige drive igen.

Mette April Wassinger

REGAIN – en videreuddannelse

 • Du vil gerne være specialist på det største markedspotentiale nogensinde indenfor stress, traumer og overbelastning af krop og sind.
 • Du har egen klinik men du føler ikke at din indtjening står mål med dine færdigheder, dine ambitioner og dine drømme.
 • Du er massør eller kropsterapeut og du ved, at du på grund af nedslidning, ikke vil kunne fortsætte din karriere på samme niveau som nu.

REGAIN er en videreuddannelse for dig der er uddannet massør og/eller kropsterapeut. Den giver dig en unik og særdeles effektiv forløsningsteknik, som kan fungere som din primære behandling, og løsninger og muligheder på alle ovennævnte punkter.

Jeg er blevet undervist af Mette April Wassinger og det har givet mig helt nye vinkler til behandling. Dels indenfor Mettes specielle teknik, og dels indenfor styringen af mit kundeflow. Jeg har bla. lært at mærke forskel på om en muskelspænding har en fysisk eller psykisk årsag, og at turde arbejde tæt på i hele rygsøjlen og nakken. Derudover har jeg lært at have ‘nysgerrige hænder’ der ‘taler’ med klientens nervesystem – og jeg har lært at stole på det jeg mærker. Desuden har jeg lært at sætte en ordentlig pris på mit arbejde. Dette er ikke noget man får andre steder.

Karina Sonne – Massør, zoneterapeut og healer

Din mentor på uddannelsen

Mette April Wassinger har siden 1997 både været aktiv behandler og fungeret som mentor for behandlere. Hun har haft mere end 22.000 sessioner som kropsterapeut og coach. Det har ført til at hun har udviklet sin egen metode REGAIN. Metoden er helt unik i forhold til andre behandlingsformer, den er blid og den giver hurtige resultater og en fantastisk kundeoplevelse.

Udover selve REGAIN metoden, så lærer du også at arbejde professionelt med dit mindset i din forretning. Dette vil give dig flere kunder der kommer igen, og flere der anbefaler dig til andre.

På den måde kommer du hurtigt ind i en positiv cirkel, og de fleste vil derfor opleve, i løbet af kort tid, at have tjent deres investering i uddannelsen hjem.

Jeg er uddannet massør og har igennem min undervisning hos Mette lært hvor vigtigt det er at kende til kropsvævets opførsel, for at kunne behandle den psykiske spænding gennem den fysiske spænding. Jeg har lært at få ro på de små nervebaner langs rygsøjlen, så muskulaturen rundt om giver slip uden at have masseret dem yderligere. Dette er unikt for Mettes koncept. Jeg har fundet ud af at det ikke bare er at massere muskler, men at vævet reagerer ret så kompliceret når kunder føler sig overbelastede, stressede, er i chok eller sorg, eller er i svære livssituationer.

Hendes dybdegående teknik til forløsning af nakken er svær, men da jeg først lærte den, forstod jeg hvorfor vi ikke kun behandler dele af rygsøjlen men altid hele rygsøjlen. Denne særlige indfølende teknik giver kunden en ultimativ ro igennem sig. Udover det er er jeg blevet inspireret til min forretningsudvikling hvilket har resulteret i at mit kundeflow er steget markant, så jeg endda har venteliste.

Alex Christiansen – Massør og cuppingbehandler

For dig der gerne vil

 • Kunne tilbyde en stærk løsning indenfor behandling og forebyggelse af tidens store svøber; stress og fysisk og psykisk overbelastning?
 • Være blandt eliten af topprofessionelle massører/kropsterapeuter?
 • Være en del af et førende behandlerteam med løbende supervision?
 • Være eksperten som andre behandlere kommer til efter råd og vejledning?
 • Lære et struktureret behandlingssystem, tilpasset den enkelte kunde?
 • Være den behandler som andre behandlere sender klienter til?
 • Lære at coache  dine klienter på psykiske problemstillinger?
 • Finde din egen niche hvor du er uden konkurrence?

REGAIN er en komplet kropsbehandling, der kan stå alene. Den er Mette April Wassingers livsværk og stolthed, udviklet gennem mere end 22.000 behandlinger. Utallige klienter er gennem årene kommet igen og igen, for at genopleve den kropslige og mentale befrielse, de mærker, når spændingerne slipper og nervesystemet nulstilles.

Regain uddannelsen

Mette Wassinger i samtale med Nana Askov

DEN MENTALE DEL DEL AF UDDANNELSEN

 • Du lærer at stå stærkt som en autoritet overfor dine kunder
 • Du lærer at tænke nye tanker om din identitet som behandler
 • Du lærer at få dine kunder til at komme igen (og igen og igen)
 • Du lærer at få dine kunder til at anbefale dig til dem de kender
 • Du lærer at sætte en pris der matcher din nye faglige kunnen
 • Du lærer at administrere din energi så du ikke overbelastes
 • Du lærer at skifte mellem de forskellige behandlerroller
 • Du lærer at følge op med professionel kundeservice

Alt dette betyder at du kan begynde at fylde din kalender med glade og tilfredse kunder, der ikke diskuterer pris, fordi de stoler på at du kan levere det, de har brug for.

DEN PRAKTISKE DEL AF UDDANNELSEN

 • Du lærer at nulstille klientens nervesystem så energien kan flyde frit
 • Du lærer at skanne rygsøjle og nakke for spændinger, stress og traumer
 • Du lærer at kende forskel på fysisk og psykisk spænding i kropsvævet
 • Du lærer principper som sikrer at kroppen arbejder med og ikke imod
 • Du lærer at forløse klientens oplevelse af stress, traumer og sorg
 • Du lærer at mærke og løsne nerveindklemninger overalt i kroppen
 • Du lærer at mærke forskel på de forskellige vævstyper du møder
 • Du lærer at ‘tale med vævet’ og mærke dig frem til årsagerne
 • Du lærer at gøre dig selv mentalt klar til at behandle
 • Du oplever selv REGAIN
 • Og mere du straks kan omsætte i praksis

Hvem kan deltage

For at komme i betragtning til uddannelsen, er du uddannet massør eller anden type kropsterapeut. Dette er nødvendigt fordi vi bygger videre på den fundamentale forståelse af samspillet mellem nerver, muskler og knogler.

Desuden er det vigtigt, at du er nysgerrig og villig til at eksperimentere, og lære at mærke dig frem på en ny måde. Klientens krop lyver aldrig og er som udgangspunkt, og med den rette berøring, altid villig til at forløse sine blokeringer.

For at sikre dit fulde udbytte er der et begrænset antal deltagere på uddannelsen, så din underviser og mentor Mette April Wassinger kan nå hele vejen rundt på en personlig og nærværende måde.

Praktiske informationer

Uddannelsen løber over tre moduler á tre dage, to dage og én dag (med ca. 14 dage imellem), med praktisk og teoretisk undervisning inkl grundig indføring i teknikken og det professionelle mindset, samt personlig vejledning og supervision på uddannelsesdagene.

Mellem modulerne vil der være yderligere undervisning i form af online møder med Mette April Wassinger. Desuden forum hvor du og de andre deltagere kan stille spørgsmål og dele erfaringer.

I slutningen af forløbet bliver du certificeret som REGAIN behandler (udstedelse af certifikat er betinget af tilfredsstillende deltagelse i hele forløbet, samt beståelse af den afsluttende evaluering).

Pris: kr. 19.995,- Ved early bird tilmelding og betaling får du 10 % rabat og betaler derfor kun kr. 17.995. (se dato for early bird ved det enkelte kursus). Du har også mulighed for at opdele betalingen i tre rater á kr. 6.850,- som betales ugen før hver modul (dep. på 2.500 betales ved tilmelding). Hvis du har brug for at tale mere personligt om hvorvidt du kan/skal deltage er du velkommen til at ringe til Mette på 21251320.

Inkluderet
 • På kursusdage er der inkluderer en let frokost og frugt, samt kaffe og the i de små pauser.
 • Inden du starter på uddannelsen får du en fuld REGAIN behandling hos Mette April Wassinger. Dette er dels for at du på egen krop, kan opleve potentialet i behandlingen, og dels for at du ved præcist, hvor du skal hen i løbet af uddannelsen (værdi kr. 900,-).

 • Under uddannelsen har du to gange 15 minutters telefonisk supervision, i en konkret behandlingssituation. Du ringer, efter aftale, og fortæller hvad du oplever med din klient og Mette April Wassinger fortæller dig hvad du kan gøre, for at komme videre (værdi: kr. 900,-)

 • Efter uddannelsen får du tre gratis deltagelser i de månedlige supervisionsmøder (skal bruges indenfor seks måneder efter uddannelsen), hvor du kan træne og sparre med ligesindede og få direkte supervision på både teknik og mindset af Mette April Wassinger (værdi kr 1500,-).

Hvor og hvornår foregår uddannelsen?

Uddannelser foregår i København i tidsrummet kl. 9 til ca. 16. Lokationen vil være centralt beliggende i forhold til offentlig transport, parkering og evt overnatning. Mere præcis information fås ved tilmelding.

Videreuddannelse – en investering der betaler sig

Denne videreuddannelse for massører og kropsterapeuter med høje faglige ambitioner er den eneste af sin art i Danmark. Du får både en unik og effektiv forløsningsteknik, som kan udrette konkrete forandringer på kort tid, og du lærer et professionelt mindset med fokus på hvordan du håndterer kontakten med dine kunder. Du vil derfor typisk have tjent din investering i uddannelsen hjem på kort tid.

Datoer for 2020

Efterår 2020:

Datoer kommer snart…

Gratis infomøder:

Datoer kommer snart…

Tilmeld dig allerede i dag:

 1. Udfyld formularen længere nede med alle relevante informationer (alle felter med * skal udfyldes) og klik på ‘Tilmeld’.
 2. Du modtager med det samme en foreløbig bekræftelse på din tilmelding. Efter et par dage modtager du den endelige bekræftelse i form af en faktura.
 3. Ca. 10 dage før uddannelsen starter modtager du alle resterende informationer, herunder hvor det foregår m.m.

Tilmeld dig

Translate »