REGAIN er unik fordi den på én gang går i dybden med både det fysiske og det psykiske nervesystem og forbinder dig selv med din indre oprigtige energi og dit naturlige drive igen.

Mette April Wassinger

Bag metoden ligger mere end 20 års erfaring

REGAIN er livsværk, der er vokset ud af et ønske om hjælpe mennesker, der søger bevidsthed omkring deres liv og deres valg. Når vi er i kontakt med vores inderste bevidsthed bliver vi i stand til at navigere i vores liv med indsigt – selv i perioder med overvældende stress eller komplicerede følelser.

Ved at inspirere andre mennesker til at mærke dybere end til de konkrete symptomer, problemer eller fastgroede overbevisninger, så låses der op for de naturlige indre kræfter og der opstår klarhed, som gør dem i stand til selv at finde løsninger.

Med over 30.000 sessions har jeg udviklet REGAIN. Det er en disciplineret og effektiv behandling af det komplekse nervesystem, der virker på dig med det samme.

Mette April Wassinger

Videreuddannelse i REGAIN

Er du uddannet massør og/eller kropsterapeut kan du får en videreuddannelse i REGAIN. Den giver dig en unik og særdeles effektiv forløsningsteknik, som kan fungere som din primære behandling, og løsninger og muligheder på alle ovennævnte punkter.

  • Du vil gerne være specialist på det største markedspotentiale nogensinde indenfor stress, traumer og overbelastning af krop og sind.
  • Du har egen klinik men du føler ikke at din indtjening står mål med dine færdigheder, dine ambitioner og dine drømme.
  • Du er massør eller kropsterapeut og du ved, at du på grund af nedslidning, ikke vil kunne fortsætte din karriere på samme niveau som nu.

Selvom jeg er god til at planlægge min tid og mit arbejde, så ender jeg ofte med at have virkelig mange aftaler og deadlines. De sætter sig i min kæbe og nakke som spændinger. Da jeg kom hos Mette trængte jeg mest af alt til egenomsorg, berøring og til at slappe fuldstændig af i muskler og nerver. Der var noget som blokerede sig i mig.

Jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind til (andet end en super anbefaling fra min veninde). Mette løsnede alle spændinger i nervebanerne så min nakke og hoved føltes let igen. Det var vidunderligt. Og så var det min krop fortalte Mette hvad jeg havde brug for at være opmærksom på. Det var helt vilde indsigter i mit liv som Mette på ingen måde kunne vide noget om, og som jeg kun selv var halvt bevidst om. Indsigt til egenkærlighed og selvrespekt. Efter hver behandling følte jeg mig både let og klar til aktion. Det er ikke kun massage, det er også coaching og klarhed. Og det kan jeg varmt anbefale.

Gertie Mille Rundh – Oprydningscoach

Translate »