MOMS LOVE støtter og varmer dine muskler og led.

Mette April Wassinger

Varmeposen MOMS LOVE er gennemtænkt i alle detaljer og er gennemgående 100% økologisk. Der er tænkt i alle detaljer på bæredygtighed. Et lækkert Hørstof og hele boghvedekerner som holder i årevis. Den måler 25x 55cm og har kraftige bendler som passer perfekt til henover skuldrene,lænden og hele ryggen/maven. Den vejer 1200 gr.da tyngden hjælper varmen med at fordele sig dybere i kroppen.

Den opvarmes nemt direkte i mikroovn ved 750W 2×2 minutter i mikroovn eller ved 125 grader i ovn og er klar til brug.

DEN BRUGES I METTES KLINIKKER OG KAN ANBEFALES TIL PROFESSIONELLE TERAPEUTBRUG.

MOMS LOVE er skabt gennem mange forsøg med hvilke korn der holder kvaliteten og varmen bedst gang efter gang i årevis. Kirsebær og hvedekerner holder ikke varmen ret langt tid, derfor er den skabt med boghvedekerner som er dyrere men absolut overlegen i dens varmeegenskaber.

MOMS LOVE har fået navnet efter Mettes mor, der skabte lige præcis den øko kvalitet,size og varme robusthed med stor omtanke og kærlighed. Hun lever ikke længere fysisk men hun smiler helt sikkert fra himlen om at den er hendes legend, som i dag produceres af min kusine som har været med hele vejen også til denne fantastiske MOMS LOVE varme.

450 kr eksl. Forsendelse eller fås i Mettes klinikker.

Bestil Nakkepuden

Translate »