Mette har en særlig energi, et kærligt og engageret nærvær – og så er hendes behandlinger meget nærende og afslappet. Et boost til krop og sjæl.

Kisser Paludan

Jeg anbefaler Mettes ekspertise og finføling, som går spot-on på mine smerter og spændinger. Jeg er et løsningsorienteret menneske, der analyserer meget og det er også det jeg lever af. Men Mette har lært mig at få mig ud af hovedet, så jeg bedre kan føle min indre ro. Også sover jeg super godt efter en session.

 Birgitte 49 år

Mette har hjulpet mig med at tro på den jeg virkelig er bedst. Når jeg efter en høj-performance som Gastronom ofte oplever at falde i et følelsesmæssigt “hul”, hvor jeg pludselig er så træt og ikke kan holde den gode energi. Hun løsner mit nervesystem opad hele ryggen og i nakken er det som at komme hjem til mig selv igen.

Thorsten 43 år

Jeg kommer i Mettes klinik, fordi jeg bliver fyldt op til overskud igen. Jeg mærker, at jeg tenderer til udmattelse af mit eget store drive og engagement i mit arbejde. Jeg er ofte presset til det yderste i en for lang periode, og til sidst kommer mine ideer og gode impulser ikke så nemt som de kan efter sessioner hos Mette. Jeg anbefaler hendes høje ekspertise og professionelle måde at være på, til dem som også har brug for og er glad for at kunne holde sit drive.

Søren 52 år

Da jeg tog kontakt til Mettes, var nogen af de symptomer jeg havde ondt i lænden, tankemylder og sov dårligt om natten. Da jeg trådte ind ad døren første gang til Mettes klinik, blev jeg mødt med en dejlig varm, nærværende og givende modtagelse. Mette har formået på bare tre behandlinger at få mig til at lyse op i min krop og sjæl på den mest fantastiske måde, den energi, samt mod på livet, jeg har opnået efter at have mødt Mette og hendes ganske unikke måde at arbejde på, anbefaler jeg dybt inde fra mit hjerte. Tak for dig Mette.

 Tina 53 år

Jeg giver hermed Mette April Wassinger min bedste anbefaling. Når jeg møder ind hos Mette, møder jeg en professionel,nærværende og positiv spirituel coach,healer og massør. Jeg er kommet hos Mette, gennem de sidste 10 år. Hun har hjulpet mig gennem personlige blokeringer, med sin dybdegående healing og præcise nerve forløsning, ligeledes har Mette givet mig styrken til at ” rejse” mig efter rygoperation. Det særlige er det” sweet spot”, hvor jeg ender i fuldstændig indre ro til at kunne performe klarere igen.

Altid en helt fantastisk og effektiv oplevelse. Har du brug for at gøre noget godt for dig selv, så prøv Mette.

Mette E.

Mette, jeg har kun været hos dig 2 gange og jeg startede med at føle mig nervøs og indadvendt i livet og nu allerede er jeg mere rolig og har kunnet fremlægge uden nervøsitet i skolen.

Mikkel 13 år, Nyk.f

Jeg har oplevet Mette meget kompetent og engageret i at få løst de spændinger der har været til stede i mig,både fysisk, følelsesmæssigt og energetisk. Mette har skabt et flot match af teknikker og indsigter,som både kan forløse via fokus på både krop,sind og ånd. Jeg har haft et længere forløb og igen senere ved ny problematik, valgt at tage nogle enkelt sessioner da jeg havde brug for det. Der er blevet grint og grædt hos Mette og jeg har følt mig svævende af lettelse når de indre spændinger og overbevisninger gav slip. Og jeg fik genskabt forbindelsen med min indre blide livsenergi. Jeg har kunnet fortælle Mette hvad jeg, kunne mærke jeg havde brug for, om jeg havde brug for mere massage end samtaledelen eller omvendt.

Mette Arbejder meget præcist, skarpt og nærværende end den almindelig massør og coach, da de dybere lag i os kommer med, på en en mild og opløftende facon. Det kan jeg kun anbefale, at opleve og lade dig opløfte af.

C. Ascher

Mette du skal have et stort taknemmeligt tak, uden dig havde jeg stadig masser af problemer med ryg og nakke, du er den eneste jeg har mødt der har kunnet fjerne gener samt forklaret mig hvad jeg selv skulle og jeg er blevet inspireret til at kunne håndtere de seje træk i livet.

Villy Rønn

Mette får mine varmeste anbefalinger. Mette har en yderst professionel tilgang til hele mennesket med hensyn til både krop og sjæl. Allerede efter min første behandling hos Mette kom jeg mere i balance med en mere fri vejrtrækning og jeg kunne høre flere nuancer i lyde. Efter flere behandlinger sker der stille og roligt forandringer i både min krop og mit mind-set. Det er en dejlig rejse som jeg er starte sammen med Mette.

Hanne, 55 år

Når jeg ligger her i dine hænder Mette, så falder jeg først ind i en anden verden og så falder jeg derfra ind i kroppen og når man har gjort en mission der, falder man ind i en anden ny verden, en god verden. Og der er det nemmere at være mig.

Lærke L. 7 år

Jeg kom til Mette på grund af smerter i ryg og bryst – på en anbefaling af min chef. Det er det bedste jeg har gjort og stadig gør. Mette fandt hurtigt årsagen til smerterne som viste sig at være nerveindklemning, og efter nogle gange massage – meget forsigtigt i starten – fik hun langsomt men sikkert det på plads. Mette er ekspert i nerver der smerter. I dag kommer jeg stadig hos Mette og nyder specielt den sidste del af timen, hvor hun masserer min hjerne – det er som at flyve væk på en sky. Jeg glemmer alt og blunder – også selvom jeg prøver at holde mig vågen, så sker det alligevel – så jeg har nu accepteret at give slip og bare nyde Mettes magiske hænder.

Lisa Hendriksen

Mette jeg kom hos dig fordi jeg havde det med at vende alting indad og havde det svært med at fremlægge i skolen og reagerede for vildt på når noget føltes uretfærdigt. Men idag Mette føler jeg mig ligesom mere sikker i mig selv, jeg slapper af når jeg skal fremlægge og det er blevet nemmere at være mig indeni.

Pelle 12 år

Jeg er tilset af diverse læger, fysioterapeuter, kiropraktorer og et utal af massører. Der er kun EN, der hver gang rammer plet. Kun EN som kan løsne mig op og bearbejde min krop, så jeg kan holde den ud. Det er Mette Wassinger. Mette er den der reder mig hver gang. Hvis du er mentalt klar på at få det bedre fysisk og psykisk så få behandling hos Mette. Du vil ikke længere skulle ud og finde en der er dygtig nok i junglen af behandlere. Den dygtigste er her, det er Mette Wassinger. Kærlig hilsen, klient igennem de sidste 10 år

Marie Sinding

Midt i min livskrise med alvorlig sygdom og skilsmisse fik jeg kontakt til Mette, som med stor empati og professionelt engagement viste mig vejen til et positivt livssyn ved hjælp af enkle og brugbare værktøjer. TAK Mette – du er fantastisk. ♥️

Dorte Steffensen

Mette har en helt fantastisk evne til at formidle og et kæmpe erfaringsgrundlag at trække på. Hun er virkelig empatisk og har øje for patientens individuelle særpræg. Med sin diskrethed er Mette i stand til, ikke kun at sætte sit præg på huden, men således at komme ind under den. Over en kortere eller længere periode bliver man nænsomt ført igennem et forløb hvor man bryder sine dårlige vaner og tanker, man bliver mere effektiv samt handlekraftig og man føler hurtigt en slags ny, og måske for andre også glemt, hverdagsglæde. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem og derfor formåede, at åbne mig op for en meget sød og tillidsfuld Mette, der bruger sin erfaring fra sit liv med op og nedture samt lange uddannelse. Hun mestre ikke kun massage teknikken, men indlever sig således personligt og man kan derved mærke, at hun kommer ned til roden af problemet.

Anna B

Hos Mette føler man sig altid velkommen, der er altid en varme og ro i hele hendes udstråling som smitter af på en og sætter sig fast. Hun er en engel i menneskeforklædning og hendes spirituelle antenner overser intet, hvilket er rigtig dejligt for det giver igen en ro til at man automatisk åbner sig op. Jeg kan kun give mine varmeste og kærligeste anbefalinger til dette dejlige menneske. ❤️❤️

Majken Ulbeck

I dag var jeg til behandling hos Mette. Jeg kom ind med smerter i ryg, hofte og lyske. Mettes behandling er stille og rolig og man føler sig helt tryg i de smukke omgivelser. Mette var meget hurtig tunet ind på hvilke problemer jeg havde. Da jeg var færdig med behandlingen, havde Mettes magiske hænder gjort min krop smertefri.

Maj Poder

Selvom jeg er god til at planlægge min tid og mit arbejde, så ender jeg ofte med at have virkelig mange aftaler og deadlines. De sætter sig i min kæbe og nakke som spændinger. Da jeg kom hos Mette trængte jeg mest af alt til egenomsorg, berøring og til at slappe fuldstændig af i muskler og nerver. Der var noget som blokerede sig i mig. Jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind til (andet end en super anbefaling fra min veninde). Mette løsnede alle spændinger i nervebanerne så min nakke og hoved føltes let igen. Det var vidunderligt. Og så var det min krop fortalte Mette hvad jeg havde brug for at være opmærksom på. Det var helt vilde indsigter i mit liv som Mette på ingen måde kunne vide noget om, og som jeg kun selv var halvt bevidst om. Indsigt til egenkærlighed og selvrespekt. Efter hver behandling følte jeg mig både let og klar til aktion. Det er ikke kun massage, det er også coaching og klarhed. Og det kan jeg varmt anbefale.

Gertie Mille Rundh

Efter 20 år som frisør er jeg godt slidt og derfor har jeg nu gået hos Mette i 2 år. Hun er utrolig dygtig til at læse ens krop og forklarer også på en rigtig god måde, hvordan det hele hænger sammen i kroppen. Hun løsner min nakke på en unik måde hvor jeg jeg kan mærke hun fornemmer og løsner hver en nerve, sene og muskel i små blide tryk. Det gør virkelig en kæmpe forskel. Der er ingen som Mette.

Camilla Von Würden

Et mentorforløb hos Mette har hjulpet mig til at finde indre styrke. Styrke til at sætte mit liv i perspektiv og træffe valg, som gør mig stærk og parat til at udfordre livet fremadrettet.

Stine West Bjerg

Jeg hedder Niels (Niller) er 64 år og blevet behandlet af Mette igennem 20 år. Hun har behandlet mig meget dybdegående og har lært ens krop at kende efter så mange år. Jeg har tydeligt kunne mærke de 3 gange hvor Mette har haft barsel hvor jeg er behandlet af andre. Det har bare ikke givet det samme resultat. Jeg har brugt min krop enormt meget gennem årene og har et meget højt aktivitetsniveau og noget stress med også, men det har Mette også formået at få styr på og holde nede. Hun har bla andet formået at behandle min ryg på sådan en måde at hun løsner op for en masse spændinger, så kroppen falder til ro og sådan set retter mig op igen. Denne behandling har jeg fået ca 1 gang om måneden, efterfulgt af kiropraktor samme dag som også har behandlet mig siden 1985 det har sin virkning. Ligeledes slutter Mette altid af med nakkemassage hvor man stort set svæver ovenpå en sky,og bagefter kan man bevæge hovedet ud i yderstillinger igen. 5 stjerner til hende herfra.

Niels Jensen

Jeg har gået til massage hos Mette i en lang årrække efter senfølger af Polio i 1952. Efter 2 gange brystkræft har jeg fået samtaleterapi, healing og massage, og må sige at min krop heler mere og mere efter Mette har fået styr på mine tanker til et positivt liv. Jeg kan hermed dybt og af hele mit hjerte anbefale Mette, hun meget kompetent.❤️

Ina Jørgensen